Danpro

Firmaet

DANPRO Steel Construction A/S blev etableret i januar 2008 med en række erfarne medarbejdere inden for stålkonstruktioner. Flere af vores medarbejdere har over 20 års erfaring i sektoren, og det er netop den erfaring, der er grundlaget for vores ”Hands-on Management” strategi.

Det er DANPRO Steel Construction A/S målsætning at være en effektiv, fleksibel og partnerorienteret stålentreprenørvirksomhed.

Hvert enkelt projekt, lille eller stort, har én ansvarlig projektleder, der varetager samarbejdet med den enkelte kunde: Samarbejdet bygger på gensidig respekt, kompetence, beslutningsdygtighed og handlekraft under projektforløbet.

Stålkonstruktioner er et kerneområde for DANPRO Steel Construction A/S, hvor vi gerne er med fra ide/design og står for den samlede gennemførelse indtil overdragelse af det færdige projekt. Derudover har DANPRO Steel Construction A/S også mange års erfaring med håndtering af underentrepriser, såsom betonarbejde, isolerings- og beklædningsarbejde samt facadearbejde.

DANPRO Steel Construction A/S' kompetencer er styring af projekter med bl.a.: Projektering, normgrundlag, materialekendskab, svejseteknik, montage, logistik, risikovurdering, kontrahering/indkøb, produktion, planlægning og transport. Kort sagt – din samarbejdspartner i stålkonstruktioner.
Skjul tekst
Vis tekst