Mission:

DANPRO Steel Construction A/S bidrager til at skabe værdi for vores kunder gennem involvering, udvikling, levering og montering af stålkonstruktioner samt beslægtede entrepriser til konkurrencedygtige priser. Dermed udfylder vi vores rolle som et afgørende led i bygherrens værdikæde.

Vision:

Vi vil altid være blandt de bedste leverandører af stålkonstruktioner samt en attraktiv virksomhed for medarbejderne.

Vi vil konstant udvikle vores virksomhed og sikre en stærk position hos vores kunder og samarbejdspartnere, blandt andet gennem vores proaktive ”Hands-on Management”. Samtidig vil vi altid være med i den del af branchen, der levere de bedste produkter til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet og samarbejde.

Vi vil realisere vores ambitioner gennem dygtige, motiverede og engagerede medarbejdere, som befinder sig godt på en arbejdsplads med store krav og muligheder for udvikling.

Strategi:

Med udgangspunkt i vores ”Hands-on Management” er det en målsætning at være en effektiv, fleksibel og partnerorienteret stålentreprenørvirksomhed. Det vil vi sikre ved vedvarende at have højt kvalificerede medarbejdere med mange forskellige kompetencer og specialer samt ved konstant at udvikle os og bevare en høj grad af fleksibilitet over for vores kunder.